Un mort şi cinci răniţi-bilanţul ultimei zile pe şoselele din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva
Foto Arhiva

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Galaţi au avut loc patru accidente rutiere, soldate cu victime. Cel mai grav s-a petrecut în apropierea Tecuciului, acolo unde o femeie de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovită în plin de un tractor.

Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, a declarat:

„ Anton A.N. de 30 ani din municipiul Suceava, in timp ce conducea autotractorul, cu remorca, pe DN25, in afara localităţii Tecuci, a surprins si accidentat mortal o persoana de sex feminin, in varsta de aproximativ 30-35 ani, care se afla in genunchi pe partea carosabila. Se efectuează cercetări în vederea identificării identităţii persoanei decedate în accident".

Tot ieri, in satul Slobozia Corni, Iulian de 29 M. ani din comuna Ghidigeni, in timp ce conducea autoturismul, s-a angajat in depasirea unui tractor, iar la revenirea pe sensul sau a acrosat cu remorca roata din fata a tractorului, fiind proiectat in afara parti carosabile si a accidentat usor minorul T.F. Tiberiu de 7 ani, care se afla in fata unui magazin.

Un alt accident în care au fost implicaţi minori s-a petrecut la Pechea. Acolo, Iordache N. de 29 ani din în timp ce se deplasa cu o căruţă pe strada Cooperatorilor spre centrul comunei, în dreptul Şcolii Generale, a ocolit un grup de copiii ce se aflau pe stradă, moment în care unul dintre aceştia respectiv, Valentin S. de 9 ani din localitate, s-a desprins din grup şi a fost lovit cu roata din spate. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean şi internat.

În Galaţi, Cristinel V. de 42 ani , în timp ce conducea autoturismul pe strada Prelungirea Brăilei, a surprins şi accidentat uşor pe numita B. Cătălina de 43 ani din Galaţi, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni în dreptul unui magazin, pe culoarea verde a semaforului electric.

Ieri seară, Ciprian V., de 23 ani din Galaţi, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul de Centură, în dreptul unui imobil, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de Dorin I. de 30 ani din Galaţi, rezultând rănirea uşoară a acestuia şi a Anişoarei V. de 50 ani din Galaţi, pasageră în primul autoturism.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite