Ricardo Cadu consideră echipa Oţelul favorită în meciul cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, a declarat, marţi, că formaţia Oţelul Galaţi porneşte ca favorită în duelul direct, de vineri seară, din etapa a VI-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Oţelul e echipa campioană şi are prima şansă, dar mergem acolo să câştigăm. Suntem o familie, trebuie să avem răbdare cu noii jucători pentru a ne atinge obiectivele. Aici, în România, toată lumea vorbeşte despre blaturi, dar pe noi nu ne deranjează acest lucru, treaba noastră este să ne concentrăm asupra fotbalului", a spus Cadu.

Coechipierul său, Mario Jorge "Camora" s-a declarat convins că CFR poate să învingă pe terenul campioanei, mai ales după ultimele transferuri. În opinia acestuia, formaţia clujeană se numără în acest moment printre favoritele la titlul. "Vom întâlni campioana României, o echipă care are avantajul terenului propriu în acest meci. Va fi foarte dificil, este o echipă incomodă, dar sperăm să câştigăm. Cred că în acest moment, după toate transferurile care s-au făcut la echipă, CFR poate să câştige campionatul", a spus fundaşul stânga.

Meciul dintre Oţelul Galaţi şi CFR Cluj se va juca vineri, de la ora 21:30.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite