Galaţi:Un cetăţean bulgar a încercat să intre în ţară cu un permis fals de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dimo Ivanov, în vârstă de 39 de ani, a fost prins la intrarea în ţară şi a declarat că a cumpărat permisul cu 300 de euro.Lucrătorii Poliţiei de Frontieră au întocmit tânărului dosar penal, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals

Bărbatul a încercat să păcălească poliţiştii de frontieră şi s-a prezentat la intrarea în România cu un permis de conducere fals bulgăresc. Poliţiştii au avut suspiciuni când au văzut permisul de conducere şi după câteva verificări au aflat că bulgarul nu avea drept de conducere încă din anul 2008.

„Lucrătorii Poliţiei de Frontieră au întocmit tânărului dosar penal, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de conducere i-a fost supendat”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că a cumpărat permisul de la un alt bulgar din Varna şi că a plătit pentru el 300 de euro.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite