Pentru câteva sute de copii instituţionalizaţi din Galaţi, moşul vine pe două roţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Ajunsă la cea de-a patra ediţie, actiunea "Mos Craciun vine si cu motocicleta" se va derula mâine la prânz sub sloganul "Noi credem in magia pe doua roti".

Un grup al pasionatilor pe doua roti, in numele tuturor motociclistilor din Galati si nu numai, vor incerca sa aduca un zambet copiilor aflati la Centrul de Plasament "Negru Voda", in ajunul Craciunului, vineri, 24 decembrie 2010.

Aproximativ 30 de motociclisti imbracati in costume de Mos Craciun pe motociclete se vor intalni vineri, 24 decembrie 2010, la ora 12.00 in parcare la "Casa Rosie", vor incarca sacii cu cadouri si vor porni in coloana pe traseul Ultimul Leu, str. Brailei spre Centru, Str. Domneasca pana la intersectia cu Str. Radu Negru si oprire la Centrul de Plasament Negru Voda. Nu ne vom opri insa aici, ci vom merge mai departe spre Centrul e plasament nr 3 din Micro 40 si apoi intr-un periplu final catre locul din care am pornit.

Actiunea a devenit deja o traditie inca din 2007 cand am organizat prima editie a acestei actiuni, beneficiind de sprijinul atat a motociclistilor din Galati cat si a prietenilor si cunoscutilor acestora care au contribuit cu donatii in bani, jucarii, rechizite, hainute, dulciuri. In acest an, "Mos Craciun vine si cu motocicleta" editia IV, se bucura de o participare si o implicare mult mai mare din partea comunitatii locale de motociclisti. De asemenea, acest eveniment se desfasoara la nivel national, astfel de initiative fiind in desfasurare si in alte comunitati din tara: Timisoara, Bucuresti, etc.

Scopul acestei actiuni este pentru a face o bucurie, de sarbatoarea de Craciun, pentru copii care au nevoie si merita atentia tuturor, cat si pentru a sublinia faptul ca in orasul nostru exista o comunitate de motociclisti care respecta orasul si oamenii lui si doresc de asemenea acelasi respect.

Cei aproximativ 60 de copii aflati in prezent la centru "Negru Voda", cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani, si cei 44 de copii de la centrul de plasament nr 3 vor primi cadourile din partea initiatorilor acestei actiuni dupa care se vor retrage pentru a sarbatori fiecare alaturi de familie.

„Speram ca aceasta actiune sa sensibilizeze si alti oameni de suflet sa isi gaseasca timp si resurse pentru a-i ajuta pe cei din jurul nostru care au nevoie de noi", spune Ionel Boboc, unul dintre organizatori.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite