Cvartetul Cantabile va cânta pe Faleza Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediţie a turneului național "Muzica Palatelor României", care se va defășura în perioada 6-21 august 2011, ajunge şi la Galaţi. Concertele vor avea loc pe 6 august, de la ora 20.00, pe Faleza Dunării.

În cele şase recitaluri, Cvartetul Cantabile din Iaşi, ansamblu alcătuit din muziciene de mare valoare, va interpreta creaţii de Franz Schubert, Joseph Haydn si Hugo Wolf. Formaţia, pregătită de Constantin Stanciu, membru al celebrului Cvartet Voces, a avut până în prezent numeroase apariţii pe scenele ţării, fiind de asemenea invitată şi la importante festivaluri din Germania, Italia şi Republica Moldova.

Concertele Cvartetul Cantabile din Iaşi vor continua duminică 7 august la castelul Sturdza de la Miclăuşeni, miercuri 10 august la Muzeul Unirii din Iaşi, joi 18 august la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, sâmbătă 20 august la Castelul Peleş şi duminică 21 august la Palatul Mogoşoaia. Ultimele cinci concerte vor începe la ora 17.00.

„Turneul naţional Muzica Palatelor României" este organizat de Radio România Cultural și ExcesMusic, prin programul „Oportunități" finanțat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România. Unul dintre partenerii acestui eveniment este şi Club Zodiar din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite