Vezi aici cine cine va transmite meciul lui Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute este supranumit "Mister KO"
Lucian Bute este supranumit "Mister KO"

B1 TV ar fi cumpărat drepturile de transmisie pentru meciul dintre Lucian Bute şi Brian Magee, care va avea loc la 19 martie, la Montreal. Informaţia a fost confirmată pentru adevarul.ro de preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja.

UPDATE: Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a confirmat pentru adevarul.ro preluarea drepturilor de transmitere a meciului lui Lucian Bute de către B1Tv, pentru "o sumă deloc departe de ce s-a cerut, respectiv circa 150.000 dolari".

"Eu salut ce a făcut B1Tv. Mă bucur că Lucian va fi văzut boxând şi în România. Nu pot decât să constat neputinţa celor care funcţionează pe bani publici, respectiv Televiziunea Română. Achiziţionând drepturile de transmisie a meciului, un post care nu are anvergura televiziunii publice, B1, a dat o palmă acestei instituţii", a declarat Obreja pentru adevarul.ro.

În ceea ce priveşte posibilitatea ca Lucian Bute să boxexe în ţară, preşedintele FRB s-a arătat încrezător că acest lucru se va întâmpla în această vară.

UPDATE: Surse din media au confirmat pentru adevarul.ro că B1TV va transmite partida dintre Bute şi Magee.

Şi postul de televiziune public a făcut în această săptămână o ofertă pentru meciul lui Bute, însă mult sub preţul cerut de organizatori, de 150.000 de dolari, care a fost considerat de şeful Departamentului Sport din TVR, Cosmin Cernat, drept "puţin cam piperat".

Conform sursei menţionate, B1TV ar fi achiziţionat şi drepturile TV pentru partida pe care Lucian Bute a câştigat-o în faţa lui Jesse Brinkley în toamna anului trecut şi care nu a fost transmis în România. Acest meci ar putea fi transmis înaintea duelului dintre Bute şi Magee.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite