Galaţi: Un bărbat a fost bătut în scara blocului pentru o bere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Un bărbat a fost bătut în scara blocului pentru o bere
Galaţi: Un bărbat a fost bătut în scara blocului pentru o bere

Omul, în vârstă de 42 de ani, susţine că a fost atacat de un duşman mai vechi, care i-a cerut de băut. Pentru că a refuzat, a fost snopit cu pumnii şi picioarele şi abandonat în scara blocului în care locuieşte.

Sava Totolici este originar din localitatea Smulţi, dar deoarece lucrează în Galaţi, stă cu chirie într-o garsonieră din blocul G5, în cartierul Micro 19. Aseară, bărbatul a avut parte de o primire mai neaşteptată, la intrare în scara blocului.

„Veneam de la serviciu şi când am dat să intru în bloc m-a acostat un tip care mi-a zis să-i dau o bere. Am refuzat iar el a început să mă lovească cu pumnii şi picioarele până m-a pus jos. M-am dus apoi singur la Secţia 3 iar poliţiştii m-au adus la spital” susţine Sava Totolici.


Cu mai multe traumatisme pe piept şi spate, bărbatul este internat în secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului de Urgenţă din Galaţi.


El este decis să facă plângere împotriva agresorului, mai ales că acesta i-ar mai fi furat acum ceva timp şi telefonul mobil. Poliţiştii au început o anchetă şi aşteaptă certificatul medico-legal pentru a-l cerceta pe agresor.


 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite