Galaţi: Un bărbat de 50 ani a fost bătut cu bestialitate de fiul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marinică Cristea a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătut rău de fiul său, duminică.

Marinică Cristea în vârstă de 50 de ani, din Tg. Bujor, s-a ales cu mai multe coaste rupte, după ce a fost bătut chiar de fiul său. Totul s-a întâmplat duminică, iar bărbatul a fost internat imediat în spital, acesta aflându-se în stare gravă.

Tot el spune că nu este prima dată când fiul îl bate după ce se îmbată. La ora actuală, victima nu ştie dacă să-l ierte sau să depună plângere la poliţie.


„M-a bătut fiul meu, duminică. A fost o mică ceartă, era beat şi m-a lovit cu un par. Nu e prima dată când mă bate, după ce bea. Nu ştiu dacă îl iert”, a declarat victima, Marinică Cristea.

Victima a fost internată la Spitalul Judeţean Galaţi, iar medicii i-au acordat îngrijirile medicale necesare şi au reuşit să-i stabilizeze starea de sănătate.

„În cadrul acţiunii România Land of Choice, a fost internat un domn de 50 de ani, prelucrat cu bâta de fiu, cu şase coaste rupte etajate pe stânga. A supravieţuit la limită.  Îşi iubeşte familia, nu depune plângere. În cadrul aceleiaşi acţiuni, familiile noastre autohtone ne furnizează pacienţi ca să avem indici buni. Le mulţumim”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.




 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite