Vaporaş pentru Herăstrău, construit la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Catamaranul Bucur a ieşit de pe porţile SPAT SA. Are 50 de locuri şi este o adevărată bijuterie. Primăria Bucureşti are o colaborare mai veche cu firma gălăţeană, care este furnizor exclusiv de ambarcaţiuni pentru lacurile Capitalei.

Un firmă din Galaţi - SPAT SA - a devenit favorita bucureştenilor în materie de ambarcaţiuni de agrement.

Cea mai recentă comandă, onorată chiar zilele acestea, are 50 de locuri, e acoperită şi a devenit cea mai modernă navă din dotarea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti. Catamaranul Bucur ajuns vineri pe lacul Herăstrău din Capitală şi va fi disponibil publicului peste două săptămâni.

Lansarea la apă s-a făcut direct pe lacul Herăstrău şi nu la locul construcţiei, aşa cum era tradiţia. Vaporul a fost comandat de la Galaţi, în virtutea vechii colaborări dintre SPAT şi Primăria Capitalei. "A plecat de la Galaţi pe Dunăre, a venit până la Olteniţa cu forţe proprii, de la Olteniţa pe trailer, transport agabaritic până la Bucureşti", a declarat Dan Rădulescu, reprezentantul firmei care a asigurat transportul navei.

Reprezentanţii firmei SPAT nu au oferit detalii despre preţul ambarcaţiunii, dar se pare că este vorba de circa un milion de euro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite