VIDEO Un alergător a murit după ce a fost lovit de un avion!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion de mici dimensiuni, al cărui pilot încerca să efectueze o aterizare de urgenţă a ucis un om care făcea jogging pe o plajă din Statele Unite ale Americii

Ciudatul accident a avut loc ieri după amiază, în Hilton Head, statul Carolina de Sud. Pilotul unui avion de mici dimensiuni a încercat să efectueye o aterizare de urgenţă pe o plajă.

Din cauza faptului că parbrizul aparatului era acoperit de ulei de motor, pilotul nu a reuşit să vadă alergătorul care se afla în zonă.

Aparatul de zbor, model Experimental Lancair IV-P,  începuse să piardă ulei la altitudinea de 3.900 de metri, iar pilotul a încercat iniţial să aterizeze pe un aeroport din apropiere.

Pilotul le-a declarat anchetatorilor că elicea s-a desprins pur şi simplu de avion, iar vizibilitatea i-a fost blocată de uleiul de motor care-i acoperise parbrizul.

Când a încercat să aterizeze pe plaja din apropierea unui hotel, aparatul a lovit un bărbat care făcea jogging. Autorităţile americane spun că acesta este unul dintre cele mai ciudate accidente aviatice pe care le-au văzut vreodată.

Poliţia nu a dorit să facă publice datele victimei, dar nici pe cele ale pilotului, sau ale pasagerului avionului.

VEZI VIDEO AICI

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite