Ziua Tineretului: Muzică, dans şi sport pentru toate gusturile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Cultură a Studenţilor va fi gazda mai multor acţiuni dedicate zilei de 2 Mai. Vor fi demonstraţii de aikido în sala cu oglinzi, dar şi street-dance sau muzică folc pe scena Casei de Cultură.

Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Direcţia Judeţeană pentru Sport pun în acest week-end de o petrecere dedicată tuturor tinerilor. Pe scurt, este vorba despre manifestări sportive şi spectacole de muzică şi dans.

"Este un program adresat tinerilor, dar nu numai lor ci şi tuturor celor care se simt tineri ! Spectacolul este realizat cu forţe proprii şi implică trupele de muzică şi de dans din licee şi facultăţi, trupe care s-au remarcat la competiţii şi concursuri", spune directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Cristi Mortu.

Dimineaţă, între orele 10.00 şi 12.00, în Sala cu oglinzi a Casei de Cultură vor fi demonstraţii de aikido, cu participarea Clubului sportiv "Aikidoka" - afiliat Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi.

Seara, după ora 17.00, va fi organizat un spectacol de muzică şi dans la care-şi va da concursul Organizaţia "Tinerii şi viitorul".

Spectatorii vor putea vedea la treabă trupele de dans Di Crew, BBOYZONLY, Dance Generation şi USW - toate fiind trupe afiliate la Casa de Cultură a Studenţilor, precum şi trupele de dans de la Palatul Copiilor, Liceul Economic "Virgil Madgearu" şi Şcoala Generală "Calistrat Hogaş".

Nu vor lipsi soliştii de muzică folk şi muzică uşoară Andreea Marin şi Dragoş Banta, precum şi trupa de muzică rock "Crin".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite