Ziua porţilor deschise la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii le vor arăta gălăţenilor aspecte din munca lor
Poliţiştii le vor arăta gălăţenilor aspecte din munca lor

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi va organiza miercuri, 24 martie 2010, între orele 10.30 - 14.00, la sediul din strada Brăilei nr. 200, la Ziua Porţilor Deschise, eveniment organizat în aer liber şi dedicat exclusiv publicului, care se va concretiza în prezentarea activităţilor pe care le desfăşoară, zi de zi, poliţiştii, dar şi a dotărilor de care dispun în executarea misiunilor.

"Standuri expoziţionale cu tehnica folosită în activitatea poliţiştilor, demonstraţii de dresaj canin, expoziţie de arme sunt doar câteva dintre activităţile pregătite de poliţişti pentru a marca sărbătorirea zilei Poliţiei Române", a declarat subcomisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Va fi prezentat un laborator mobil de ultimă generaţie folosit de specialiştii criminalişti pentru realizarea unei cercetări eficiente la locul comiterii unei infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii criminalişti vor explica tuturor celor interesaţi că laboratorul mobil îndeplineşte multiple funcţii şi permite descoperirea şi ridicarea amprentelor sau altor tipuri de urme.

În holul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi va fi organizată o expoziţie de fotografie cu aspecte din activitatea poliţiştilor gălăţeni.

Pe toată perioada manifestărilor, poliţiştii vor împărţi pliante cu materiale de prevenire şi vor informa cetăţenii cu privire la diferitele campanii desfăşurate de Poliţia Română, pentru combaterea şi prevenirea infracţionalităţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite