Zâmbiţi în faţa Palatului Justiţiei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, începând cu ora 13.00, gălăţenii sunt invitaţi să uite de criză şi să zâmbească. Locul şi ora  de întâlnire: 13.00, în faţa Palatului Justiţiei

Încurajată de succesul ediţiilor anterioare, LumeBună.ro a rezervat ziua de sâmbătă, 15 mai 2010, zâmbetelor sincere, cu scopul de a face peste 1.000.000 de persoane să zâmbească. Campania va începe la ora 14:00, iar pe parcursul unei ore se vor împărţi simultan zâmbete tuturor persoanelor întâlnite în acea după-amiază. Deoarece acţiunea a beneficiat de numeroşi susţinători în campaniile trecute, anul acesta se va extinde la nivel internaţional, iar oameni din diverse colţuri ale lumii vor impărţi zâmbete începând cu ora 14:00, ora locală.

Numărul oraşelor participante însumează 55, dintre care 40 de oraşe sunt din România, iar restul de 15 fiind din Europa, Africa, America ori Asia.

Toate acestea sunt unite de universalitatea simbolisticii zâmbetului, care depăşeşte graniţe culturale şi mentale, reuşind să însenineze, măcar pentru o clipă, ziua unui om obişnuit. Detalii suplimentare despre campanie şi oraşe participante se găsesc aici.


Pentru a participa, voluntarii se vor întâlni într-un loc dinainte stabilit, având în posesie un număr exact de hârtii de mici dimensiuni, personalizate cu o faţă zâmbitoare şi menţiunea ,,Un zâmbet pentru tine" sau după caz, ,,A smile for you".

Acestea servesc la contorizarea zâmbetelor oferite. Este important ca aceste hârtii să nu fie tehnoredactate, pentru a menţine ideea de implicare afectivă, amintind asfel că nu este nevoie de multe motive pentru a zâmbi. Micile zâmbete personalizate vor fi împărţite alături de un zâmbet al participanţilor, generând cu un efort minim, un impact mare asupra celor din jur.


,,Încă de la început am crezut cu tărie în faptul că oamenii pot zâmbi pentru simplul fapt că cineva le oferă un zâmbet şi m-am implicat ca atare. Dacă scopul campaniei este să ofere cât mai multe zâmbete, scopul meu este să devină cea mai mare campanie de până în prezent. Când afirm asta mă bizui şi pe faptul că participanţii au fost foarte receptivi la mesajul meu şi la ideea în sine. Un zâmbet poate face minuni, uneori şi o zi mult mai bună!", declară Diana Cristea, coordonator al campaniei naţionale ,,Un zâmbet pentru tine".


Larisa Popescu, coordonator campanie internaţională, adaugă: ,,Pe lângă dezvoltare personală, uz de creativitate şi entuziasm din partea mea, precum şi a celor înscrişi din toate colţurile lumii, implicarea în campania internaţională ,,A smile for you" înseamnă echipa de la LumeBună şi nu în ultimul rând, descoperirea de noi oraşe pe harta lumii şi comunicarea cu acestea într-un limbaj internaţional: zâmbetul."

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite