Weekend cultural/Maraton teatral la “Dramatic” şi la “Muzical”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedii, operetă şi animaţie 3D, aceasta este oferta bogată, de weekend, pregătită pentru spectatorii gălăţeni.

Teatrele gălăţene au pregătit un nou maraton artistic pentru acest week-end. Dramaticul funcţionează din nou la foc continuu şi zilnic pe scena acestuia se joacă câte o piesă.

Deseară, Irina Ungureanu şi Ionuţ Kivu urcă pe scenă pentru a juca în „Frumoasa călătorie a urşilor panda", de Matei Vişniec.

Un spectacol despre problemele contemporane pe care cu toţii le avem, şi pentru că sunt foarte puţine lucruri pe care trebuie cu adevărat să le spunem.

Sâmbătă, actorii vor pune în scenă "Conu' Leonida faţă cu reacţiunea", un spectacol viu, dinamic, în care publicul intra în minunata lume a circului şi descoperă patru actori, care interpretează cu mare talent personajele piesei lui Caragiale.

"Regele Ioan" este ultima piesă pe care o vor juca actorii "Dramaticului" gălăţean. Este unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte ale Teatrului Dramatic, un spectacol eveniment. Grandoare, spectaculozitate, tablouri impresionante în care evolueaza stralucit o distribuţie formată din cei mai talentaţi actori ai trupei gălăţene!

Toate spectacolele încep la ora 19.00, iar preţul unui bilet este de 14,7 lei.

Şi Teatrul Muzical "Nae Leonard" s-a pregătit exemplar pentru acest sfârşit de săptămână.

Sâmbătă, de la ora 17.00, se va juca opereta în trei acte "Sânge Vienez", de Johann Strauss. Din scenariu nu lipsesc ingredientele principale: infidelitatea, minciuna, prefăcătoria, intriga, încurcăturile, farsele, dar şi iertarea şi iubirea. Toate duc, ca în multe poveşti de iubire, la un final fericit!

Duminică, gazdele de la "Muzical" au pregătit spectacolul de revistă "Pierduţi în dragoste" (ora 17.00).

Nici cei mici nu au fost uitaţi. Trupa de păpuşari de la "Gulliver" a pregătit pentru duminică dimineaţă, de la ora 10.00, spectacolul "Motanul încălţat" - o adaptare după Charles Perrault.

„Motanul Încălţat" este un spectacol modern, alert, plin de culoare şi ritm, jucat cu talent şi suflet, care pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei, foloseşte şi tehnica proiecţiei digitale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite