"Weekend Adevărul" se bucură de un real succes la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Weekend Adevărul" are priză la publicul gălăţean. Dovadă stau opiniile acestuia, care s-a declarat mulţumit de conţinutul ziarului, ce are nu mai puţin de 128 de pagini full color.

"Weekend Adevărul" este cel mai mare ziar central din România, ce este distribuit la chioşcurile de presă, la preţul de 3,9 lei. Cultură, Timp liber, Casă&Grădină, sfaturi de frumuseţe pentru ea sunt doar câteva dintre secţiunile „Weekend Adevărul", ce poate fi găsit la chioşcuri şi sâmbătă, şi duminică.

„Sunt un cititor fidel ale publicaţiilor Adevărul. Am cumpărat şi primul număr al Adevărului de weekend. Este un produs foarte bun. Mă interesează, în special, prezentările de carte. Îl citesc cu mare interes", ne-a mărturisit Silviu Andrei, în vârstă de 34 de ani.

„Am cumpărat Adevărul de weekend pentru că are foarte multe informaţii şi îmi place să fiu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul meu. Mă interesează în special rubricile despre sănătate", ne-a spus Teodora Stoian, în vârstă de 40 de ani.

image

„Citesc Adevărul de weekend. Este un ziar complet şi verosimil, în comparaţie cu celelalte publicaţii. Citesc în special rubrica dedicată călătoriilor", ne-a spus Ana-Maria Nedea, în vârstă de 18 ani.

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite