Un Volkswagen Passat furat din Italia a fost confiscat de poliţiştii de frontieră gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un moldovean s-a ales cu dosar penal, în acest weekend, după ce a încercat să treacă frontiera cu o maşină furată din Italia, în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

Autoturismul, în valoare de 30.000 lei, a fost reţinut la sediul IJPF Galaţi pentru continuarea cercetărilor, iar lui Sergiu D. i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt.

"În data de 20.03.2011 în jurul orelor 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean moldovean, D. Sergiu, în varsta de 27 ani, care conducea un microbuz pe a cărui platformă se afla un autoturism marca „Volkswagen Passat" înmatriculat în Italia. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului aflat pe platformă şi au efectuat verificări suplimentare în baza de date INTERPOL, precum şi prin Centrul de Contact Oradea, în urma cărora s-a stabilit faptul că autovehiculul figurează ca fiind furat din Italia din data de 18 martie", a declarat Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

De la începutul acestei luni, poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit patru autovehicule ce figurează ca fiind furate din Italia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite