Vocea Moldovei/ Hoţie la Judecătorie! Judecătorii au obligat statul să le vândă apartamente la 1.500 lei bucata!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mafia judecătorilor intrat peste teritoriul Mafiei imobiliare. Cine se aseamănă se adună! Şi nici nu se încaieră. Aştept reacţia DNA!

Caz incredibil la Galaţi! Nişte judecători au decis să-şi bage picioarele în ea de lege şi să oblige o instituţie publică să-şi vândă patrimoniul la un preţ de nimic.

Mai precis, este vorba despre apartamentele de intervenţie ale Consiliului Judeţului, pe care instanţa le-a „convertit" - ILEGAL ŞI ABUZIV - în apartamente normale. Diferenţa dintre cele două categorii e simplă: în vreme ce apartamentele de intervenţie nu se pot vinde (căci aşa scrie la lege), în cazul apartamentelor obişnuite chiriaşii au dreptul legal să le cumpere.

Această operaţiune de transformare - în fapt un fals ordinar şi cu iz de DNA - săvârşită de judecători are efecte cu totul deosebite. În acest fel, Consiliul Judeţului (în calitate de proprietar al apartamentelor) a fost obligat, prin hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, să renunţe la patrimoniu. Ce mai contează că hotărârea s-a dat ilegal? Ce mai contează că patrimoniul public este ciuntit? Ce mai contează că avem de-a face cu o hoţie?

Avocatul chiriaşilor s-a grăbit să someze instituţia să aplice decizia judecătorilor, ameninţând cu penalităţi uriaşe. Presa, din păcate, „a pus botul" şi a semnalat „abuzul autorităţilor". Care autorităţi, greoaie şi blazate, au reacţionat de-abia după mai bine de trei săptămâni. Dar măcar s-a aflat adevărul. Un adevăr trist. Care arată că legea poate fi călcată în picioare, fără ruşine, chiar de cei care sunt plătiţi să o apere. Căci - ţineţi-vă bine! - beneficiarii acestor apartamente sunt, unul şi unul, numai şmecheri cu funcţii: judecători, procurori, şefi de prin Poliţie, de la Finanţe, de prin alte instituţii. O clică!

Însă bomba de-abia acum vine. Instanţa a decis ca apartamentele să fie vândute la nişte preţuri ridicole. Spre exemplu, un apartament de 76 mp, cu 3 camere, dintr-un bloc construit după Revoluţie, trebuie vândut către chiriaş (aşa au stabilit, negru pe alb, magistraţii!!!) cu 1.500 de lei noi. La preţul unei maşini de spălat!

Sincer vorbind, avem de-a face cu un caz tipic de trafic de influenţă, de fals şi uz de fals. Oare procurorii DNA îşi vor da seama că aşa e?! Tare sunt curios!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite