Volumul al doilea al romanului "Crimă şi pedeapsă" este disponibil la Librăria Adevărul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Librăria Adevărul de la Galaţi este deschisă până seara târziu
Librăria Adevărul de la Galaţi este deschisă până seara târziu

Preţul acestuia este de 12,99 lei şi poate fi achiziţionat de luni până duminică, între orele 9.00 şi 22.00

Ziarul Adevărul a fost distribuit astăzi la chioşcurile de difuzare a presei împreună cu cel de-al doilea volum al capodoperei literaturii universale „Crimă şi pedeapsă", de Fiodor Dostoievski. Gălăţenii au dat din nou dovadă că sunt interesaţi de literatura universală şi au epuizat rapid stocul de ziare şi cărţi.

Dacă nu aţi reuşit să-l găsiţi la chioşcurile de ziare, nu trebuie să fiţi supăraţi. Puteţi trage o fugă la Librăria Adevărul pentru a vă completa colecţia de carte roşie cu acest al doilea volum.

Romanul „Crimă şi pedeapsă" poate fi achiziţionat la preţul de 12,99 lei.

Cea mai nouă colecţie scoasă de Adevărul, „101 cărţi de citit într-o viaţă", va continua săptămâna viitoare cu celebra poveste „Legiunea blestemaţilor", de Sven Hassel.

În săptămânile viitoare vor urma alte titluri de referinţă ale literaturii universale, printre care : „Muntele vrăjit", de Thomas Mann, „Lupul de stepă", de Hermann Hesse, „Viţelul de aur" şi „Douăsprezece scaune".

Şi dacă tot ajungeţi la Librăria Adevărul, trebuie să ştiţi că pe rafturile acesteia puteţi găsi absolut toate colecţiile editate de Adevărul. De la toate cele 100 de cărţi verzi pe care trebuie să le aveţi în bibliotecă şi ghidurile turistice, până la DVD-urile cu trilogia „Ice Age", colecţia Rahan sau celebrele filme cu Stan şi Bran, apărute „la pachet" cu Dilema Veche.

Librăria este situată la intersecţia străzilor Brăilei şi Regiment 11 Siret (în fostul sediu Zapp) şi este deschisă zilnic, de luni şi până dumincă, între orele 9.00-22.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite