Galaţi: Accident de Cascadorii Râsului la Tudor Vladimirescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Accident de Cascadorii Râsului la Tudor Vladimirescu
Galaţi: Accident de Cascadorii Râsului la Tudor Vladimirescu

O tamponare s-a transformat, în doar câteva minute, într-un accident soldat cu trei victime, toate în stare foarte gravă. Şoferul care a băgat trei oameni în spital este cercetat penal. CITEŞTE ŞI Braşov: Accident sub ochii poliţiştilor, la Zilele Teliului

Impactul iniţal, din care nu a fost nimeni rănit, s-a petrecut la ora 4.00 pe DN 25, la Tudor Vladimirescu, între un Mercedes Vito şi un Cielo. Din câte se pare, şoferul autoturismului a aţipit la volan şi a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu dubiţa.

Deşi ambele maşini au fost avariate, niciunul dintre ocupanţii acestora nu a fost rănit.

Pagubele materiale provocate de ciocnire le-au determinat pe cele trei persoane aflate în maşini să se certe pe mijlocul drumului.

În acest timp, un Fiat care venea dispre Tecuci i-a lovit în plin. Gheorghe Scutelnicu (42 ani), Dumitru Antohe (45 ani) şi Eugen Timaru (57 ani) s-au ales cu răni grave la cap şi torace, fiind transportaţi cu ambulanţele SMURD la Spitalul de Urgenţă. Cel din urmă a fost operat imediat pentru că a suferit un grav traumatism abdominal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, comisarul Viorel Cojocaru, şoferului autoturismului Fiat i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit deja dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conducătorul auto le-a declarat poliţiştilor că nu i-a văzut pe cei trei în mijlocul drumurilor din cauza faruririlor maşinilor tamponate, lăsate aprinse, care i-au afectat vizibilitatea pe fondul întunericului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite