Viscolul şi ninsoarea au închis şase drumuri judeţene din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumurile sunt impracticabile Foto: Adrian Obreja
Drumurile sunt impracticabile Foto: Adrian Obreja

Zăpada a pus din nou stăpânire pe judeţ. Dacă în timpul nopţii se cirula în condiţii de grele, astăzi dimineaţă situaţia s-a agravat, o parte din drumuri fiind închise.

Iadul alb s-a întors în Galaţi. După o noapte întreagă de ninsoare şi viscol, drumurile judeţene au devenit impracticabile. La ora actuală şase drumuri judeţene sunt închise, circulaţia automobilelor fiind restricţionată, după cum urmează:  DJ 251 între Corod – Cerţeşti, DJ 243 între Cotoroaia – Tutova, DJ 240 în zona comunei Ghidigeni, DJ 242D în zona Sueveni – Valea Mărului – Smulţi – Crăieşti – Drăguşeni, DN24D Galaţi – Cuca şi DJ261A în zona localităţii Scânteieşti.
 
Deşi utilajele de deszăpezire au ieşit în timpul nopţii, pentru a curăţa şoselele, viscolul a făcut ca munca lor să fie în zadar.

Reamintim că atenţionarea Cod galben de ninsori şi viscol este valabilă până pe 20 ianuarie 2010, la ora 06.00. Începând cu ziua luni, 18 ianuarie 2010, de la orele 22.00, şi până mâine, 20 ianuarie 2010, la orele 6.00, pe raza judeţului nostru meteorologii au instituit cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului.

De asemenea, Poliţia recomandă conducătorilor auto ca înainte de a pleca la drum să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite