Violatorul „gentleman” a condus victima în staţia de maxi-taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gălăţean a violat o elevă de 16 ani, dar pentru că se simţea vinovat a ajutat fata să ajungă în siguranţă acasă. Individul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Gălăţeanul Marian Cârcel a reuşit în doar două zile să şocheze opinia publică gălăţeană după ce a violat o elevă de 16 ani, R.A., şi a bătut cu bestialitate un invalid într-un scaun cu rotile.

Pe 10 ianuarie 2010 individul a acostat-o pe adolescentă când aceasta ieşea de la o sală de Internet din cartierul Micro 19 din Galaţi şi, sub ameninţarea unui cuţit, a convins-o să meargă cu el la un bloc din apropiere.

Viol şi ultraj în două zile la rând

Bărbatul a dezbrăcat-o cu forţa după care a întreţinut cu minora relaţiile sexuale de două ori. Curios este că individul, pentru că se simţea vinovat pentru ceea ce făcuse, a condus-o până la cea mai apropiată staţie de maxi-taxi pentru a se asigura că ajunge „în siguranţă" acasă.

Înainte să fie depistat şi arestat pentru grozăvia de care a fost capabil, Marian Cârcel a mai comis-o odată.

Pe 11 ianuarie 2010, bărbatul a intrat cu un cuţit într-un bar din acelaşi cartier şi a început să înjure clienţii. Beat mort, Cârcel a continuat până când în local nu a mai rămas decât o singură persoană, care nu se putea deplasa: un invalid într-un scaun cu rotile.

Victima, Vintilă Ursu, a fost lovită cu pumnii şi picioarele, iar agresorului nu i-a păsat că loveşte o persoană cu handicap. La scurt timp după fapta de „vitejie", Marian Cârcel a fost arestat.

Cârcel riscă zece ani de puşcărie

La sfârşitul săptămânii trecute el a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi sub acuzaţiile de viol, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

În cazul în care va fi găsit vinovat, violatorul riscă să stea la puşcărie până la 10 ani.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite