Şocant! O copilă de numai 14 ani a fost violată de 10 inşi timp de o zi întreagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scenele groaznice s-au petrecut în casa unuia dintre violatori, în localitatea Gohor. Tânăra a fost ademenită de o altă prietenă, a fost sechestrată o zi, timp în care a fost supusă la cele mai sadice scene de sex. Violatorii au bătut-o şi chiar au urinat pe ea în timp ce se filmau cu un telefon.

Experienţa groaznică prin care a trecut o fată de 14 ani din localitatea Priponeşti întrece orice imaginaţie. Copila a fost sechestrată, bătută, violată şi supusă la perversiuni sexuale timp de 24 de ore. Făptaşii, 10 inşi, printre care o fată de 17 ani au fost reţinuţi de către poliţişti.

Filmul de groază

Totul a pornit duminică, pe data de 6 martie, când victima, Maria C., de 14 ani, a fost ademenită de o altă prietenă şi a fost dusă cu o maşină în localitatea Gohor. Aici avea să înceapă coşmarul. Nouă băieţi o aşteptau, dornici să întreţină cu ea relaţii sexuale.

De duminică de la ora 15.00 până luni la ora 11.00 fata a fost bătută şi violată de toţi cei 10 în repetate rânduri. Chinurile la care a fost supusă i-au cutremurat până şi pe anchetatori. Pe lângă scenele de sex normal, anal şi oral, violatorii au urinat pe faţa ei şi au batjocorit-o în cele mai ciudate feluri.


O parte dintre violatori

image

Într-un final fata a reuşit să scape din ghiarele violatorilor şi a fugit, îmbrăcată doar în pantaloni scurţi şi tricou, 11 kilometri până a ajuns acasă. I-a povestit tatălui cele petrecute şi a mers direct la poliţie.


"A dispărut de acasă timp de o zi. Nu am ştiut nimic de ea. A venit după aia şi mi-a zis că a fost vioaltă, dar nu mi-a zis cum şi în ce fel. Nu părea marcată. E un pic mai bărbătoasă ea.  A venit acasă îmbrăcată în pantaloni scurţi pe un ger de crăpau pietrele”, povesteşte tatăl victimei, Gheorghe C., în vârstă de 43 de ani.

Sluţită cu foarfeca

Cei 10 violatori nu s-au mulţumit doar cu atât şi au tuns-o cu o foarfecă ruginită în timp ce o obligau să facă sex oral. Aceştia o loveau cu palma pe faţă, în stânga şi în dreapta, indicând-i care este următorul cu care să întreţină relaţii sexuale. Mai mult de atât, după ce au băut peste 10 litri de vin, făptaşii au şi filmat-o cu un telefon mobil pentru a se mândri cu „bărbăţia” lor.

image
image

Unul dintre violatori

De parcă nu ar fi fost de ajuns, violatorii au şi urinat pe ea în timp ce o obligau să privească către camera de filmat a telefonului.
 
Printre cei 10 monştri care au violat fata de 14 ani se află şi un tânăr de 25 de ani, fiul fostului primar din localitatea Gohor. Alexandru Sârghie, este cel care a scos-o pentru prima dată în faţa casei, în frig, pentru a urina pe faţa ei. Acesta a fost şi el reţinut de către poliţişti pentru 29 de zile.

Declaraţii şocante

Spusele victimei către poliţişti despre cele întâmplate în acea casă i-au oripilat pe aceştia.
„Au venit şi m-au luat de la moară, acolo unde ne-am dat punctul de întâlnire. Ştiam că o merg să fac sex. Le-am zis că merg dar să nu mă bată. Cum am ajuns acolo m-au bătut. M-au lovit cu pumnii, palmele şi şi-au bătut joc de mine”, spune Maria C., victima de 14 ani.

Nouă dintre violatori au fost aduşi la sediul IPJ după ce judecătorii le-au dat mandate de arestare pe o perioadă de 29 de zile. Ultimul, Crucianu Mihai Claudiu nu a fost găsit nici până la această oră. Restul, Ştefan Zănoagă, Gabriela Zănoagă, Gheorghe Benedic, Daniel Penghiş, Cristian Nani Titire, Alexandru Sârghe, Gheorghe Crânganu, Adrian Lupu şi Cătălin George Ciubotaru se află în momentul de faţă în arest.

„Am dispus ca toţi autorii să fie reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de viol, de lipsire de libertate şi perversiuni sexuale. S-a mers pe concursul de infracţiuni”, spune comisarul Mircea Rusu, cel care a instrumentat cazul.









Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite