“Vintage” subţire, de vară, la Club Zodiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de colecţionari îşi expun obiectele în holul clubului de la fostul Cinema Popular. Expoziţia cu vânzare este deschisă până duminică

După succesul de care s-au bucurat în perioada sărbătorilor de iarnă sau de Paşte, organizatoarele Târgului de Vintage şi Handmade Angela Baciu şi Constance Vintilă se pregătesc acum de Târgul de Vară “Madame Vintage”. Ca şi ediţiile anterioare, evenimentul va fi organizat în Clubul Zodiar, din incinta fostului Cinema Popular din Galaţi.

Le spunem gălăţenilor că-i aşteptăm la unul dintre cele mai «fancy» târguri de vintage şi handmade de până acum. Este special conceput pentru iubitorii de frumos, de artă. Vă aşteptăm să vă bucuraţi alături de noi, să vă relaxaţi în faţa unei ceşti de cafea şi să ascultaţi muzică veche”, spun la unison cele două organizatoare, scriitorul Angela Baciu şi artist-decoratorul Constance Vintilă. 

Şi de aceasta dată gălăţenii pot găsi la târg suveniruri, cadouri - bijuterii, poşete, curele, obiecte decorative, măşti veneţiene, antichităţi, cărţi vechi şi poeme pe papirus, dar şi multe alte surprize.

Termenul de “vintage” era legat, de regulă, de anul în care un anumit vin (sau ulei de foarte bună calitate) era îmbuteliat, iar “Hand-made” înseamnă obiecte decorative lucrate manual pentru înfrumuseţarea casa şi nu numai.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi la prânz, târgul urmând să fie deschis până duminică seara.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite