Victima dintr-un dosar de tentativă de omor, l-a omorât pe unul dintre martori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Totul a pornit de la o declaraţie depusă în faţa instanţei, de către actuala victimă, declaraţie nefavorabilă pentru agresor.

Din victimă, criminal. Asta a devenit Ion Medeleanu, din Negrileşti, care, în urma unei bătăi l-a omorât pe Gheorghe Costin, în vârstă de 56 de ani, din aceeaşi comună. Cei doi se aflau într-un conflict mai vechi, pornit de la o declaraţie în faţa instanţei, dintr-un proces de tentativă de omor aflat pe rol. Co ironie a sorţii, în respectivul proces, agresorul era victima unei tentativ de omor, iar victima era un simplu martor. Agresorul nu a fot mulţumit de cuvintele victimei, s-a întâlnit cu bătrânul în vârstă de 56 ani, l-a luat la bătaie şi l-a omorât.

„Am fost solicitaţi să intervenim pe raza comunei Negrileşti, unde avusese loc o bătaie între doi bărbaţi. Imediat cum a ajuns echipajul nostru s-a constatat că pacientul era decedat de mai mult de o oră. Acesta prezenta multiple lovituri de topor. Una în cap, care probabil că a fost fatală şi multe alte leziuni la nivelul toracelui şi membrelor”, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii care au venit imediat la faţa locului, au reuşit să-l prindă pe criminal şi l-au dus direct în arest.
 
„Cel care a comis fapta are pe rol un proces, în care vitima a fost martor şi a dat o declaraţie nefavorabilă împotriva suspectului. Acesta este motivul pentru care acesta l-a lovit provocându-i leziuni care au dus la decesul lui. Agresorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite