Poveste incredibilă:La Reanimare, victima s-a trezit în acelaşi salon cu cel care a lovit-o de 14 ori cu cuţitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi au ajuns în acelaşi salon, la reanimare Foto: Adrian Obreja
Cei doi au ajuns în acelaşi salon, la reanimare Foto: Adrian Obreja

Povestea tragică de dragoste a celor doi concubini a luat o turnură greu de închipuit, de la iubire, tentativă de omor, tentativă de suicid şi până la lupta pentru supravieţuire într-un pat de spital.

O tânără gravidă, în vârstă de 18 ani, un iubit violent, 14 lovituri de cuţit urmate de  o tentativă de suicid. Astfel se poate descrie, în câteva cuvinte, drama Paulei Dobre şi a lui Claudiu Dobrin, ambii din Iveşti, care acum se zbat între viaţă şi moarte, în acelaşi salon din secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

În urmă cu patru zile, fata a fost adusă la spital în stare foarte gravă, cu sângele şiroindu-i pe tot corpul, după ce iubitul ei a înjunghiat-o cu sadism. A fost tranferată la Bucureşti şi a scăpat cu viaţă deşi părea greu de crezut. După câteva zile de tratament intensiv, stabilizată, a fost transferată înapoi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf Apostol Andrei”. Ajunsă aici, a aflat cu stupoare că, în acelaşi salon cu ea, este internat şi cel care a vrut s-o omoare. Cuprins de remuşcări, cu Poliţia pe urmele sale, iubitul agresor a încercat să-şi ia zilele în ştreang.
 
“Ştiu doar că s-a spânzurat. Aseară am aflat că este internat aici. Când îşi revine vreau să intre în puşcărie. Doctorii mi-au zis că nu pot păstra copilul. Eu nu am vrut copilul, el l-a vrut”, a declarat fata, la doar câţiva metri de patul în care se luptă cu moartea şi iubitul ei.
 
Gândul că ar putea ajunge la închisoare l-a determinat pe Claudiu să-şi pună capăt zilelor. S-a ascuns într-o magazie şi şi-a pus ştreangul de gât, dar dorinţa sa de a muri nu s-a împlinit. A fost găsit la scurt timp de câţiva săteni care l-au adus la Galaţi, la spital, unde se zbate acum între viaţă şi moarte.

“O poveste de viaţă tragică şi morbidă în acelaşi timp, reuşeşte să combine opera lui Carmen de Bizet, cu Romeo şi Julieta. Făptaşul, regretând crima şi-a pus ştreangul într-o magazie. Se află în comă şi este ventilat mecanic. Drumul spre iad, e pavat cu bune intenţii şi iată că şi iubirea duce uneori în iad”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, director de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.  

Subcomisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IJP Galaţi, a declarat că, în cazul în care tânărul îşi va reveni, acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală riscând în funcţie de verdictul magistraţilor, ani grei de puşcărie.
Cât despre reîntâlnirea celor doi foşti iubiţi în aceeaşi rezervă de la spital, este un joc al întâmplării puţin bizar.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite