Vezi aici unde se organizează petreceri înfiorătoare de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei costumaţi adecvat vor fi premiaţi. Foto: Adevărul
Cei costumaţi adecvat vor fi premiaţi. Foto: Adevărul

Vrei ceva înfricoşător în noaptea de Halloween? Cele mai multe cluburi din Galaţi au pregătit petreceri tematice. Băutură în dovleac sau petrecere în "Casa cu Sare", sunt doar două dintre atracţiile zilei de mâine.

În Summertime toţi cei care vor veni costumaţi adecvat pot intra în cursa pentru un premiu pus în joc de organizatori. Este vorba despre un weekend la mare la Palace Constanţa. Petrecerea de Haloloween începe chiar în această seară cu o repriză de karaoke. La butoane vor fi Mc Smiley G şi Dj Lak. Sâmbătă ai Mega Party de Halloween cu Dj Lak si Mc Smiley G, iar duminică Karaoke Party cu Smiley G.

Şi în Divino este mare petrecere sâmbătă, de Haloween. Fetele plătesc la intrare 10 lei, băieţii 20.

Un alt fel de petrecere au pregătit cei de la "Casa cu sare". Vorbim despre muzică şi surprize inedite în sălile placate cu sare. Petrecerile au loc atât sâmbătă cât şi duminică. Primii 50 de înscrişi au parte de tarif preferenţial şi nenumărate surprize.

În Club Zodiar ai "BOO! Party". Evenimentul începe la ora 14.00 cu un atelier de sculptură în dovleac. Seara gălăţenii amatori de distracţie sunt aşteptaţi la petrecere costumaţi adecvat. Cel mai bun costum va fi premiat cu un card de liber acces la toate evenimentele Zodiar până la sfârşitul anului. Pentru cei neînfricaţi, băutura va fi servită în dovleac. Înspăimântătorul DJ Ilie aka Goblin va demoniza atmosfera până în zorii zilei.

Şi gazdele de la Club S au pregătit o petrecere incendiară: Students Holoween Party, care va avea loc duminică seara. Intrarea este liberă pentru strigoi (cei costumaţi!!!). Un decor "de speriat", preţuri studenţeşti, shoturi gratuite, artificii, premii şi multă distracţie cu DJ Sabiutza, cam aceasta este oferta de duminică seara.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite