Vezi aici cine sunt cele trei reprezentante ale Galaţiului care se bat pentru Vocea României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei fete visează să ajungă "Vocea României". Foto: PRO TV
Cele trei fete visează să ajungă "Vocea României". Foto: PRO TV

Alina Toma, Ana Maria Fluturu şi Alexandra Penciu sunt cele trei voci care merg mai departe în concursul "vocea României" de pe Pro TV. Toate trei vor fi pregătite de Loredana Groza.

Alina Toma a facut atletism timp de 3 ani. Inaintea unui concurs si-a dizlocat soldul si a trebuit sa renunte. A facut apoi street dance. A fost membra a trupei "Dim Rockets Crew" timp de alti trei ani, dar a renuntat pentru ca avea de invatat pentru Bacalaureat.A terminat apoi Relatii Economice International Bancare.

Primul contact real cu muzica l-a avut la 19 ani cand a ajuns in Bucuresti. Isi daduse seama ca are o pasiune pentru muzica cand il asculta pe fratele ei care canta la pian.

Cand si-a dat seama ca vrea saaiba o cariera in acest domeniu, parintii nu au fost de accord de la inceput, dar pana la urma s-au convins. Alina nu are studii de muzica, a invatat totul singura.

Ana Maria Fluturu a facut cunostinta cu muzica la varsta de 7 ani. Sora ei studia pianul la Liceul de Arta, iar in timp ce mergea acolo, parintii si-au dat seama si de talentul ei si au decis sa o inscrie si pe ea la acest liceu. Parintii sunt cunoscatori de muzica, dar nu au practicat-o niciodata, in schiimb le-au transmit copiilor aceasta pasiune.

Ana-Maria a venit la "Vocea Romaniei" pentru ca isi doreste sa acumuleze cat mai multa experienta in domeniul muzicii si considera ca niciodata nu o sa ajunga sa stie sufficient de multe din acest domeniu fascinant.

În fine, cea de-a treia reprezentantă a Galaţiului la Vocea României este Alexandra Penciu. De la varsta de 11 ani, Alexandra a inceput sa participle la diverse concursuri si festivaluri de muzica usoara. A absolvit Scoala Populara de Arta, sectia canto si sectia actorie, iar in momentul de fata se acompaniza singura la pian.

Este eleva a Liceului de Arta, sectia muzica-pian, pasiunea pentru acest domeniu venind pe linie paterna. Tatal sau a facut parte in tinerete dintr-o trupa si canta la chitara, iar mama a cantat in coruri.

A venit la "Vocea Romaniei" pentru ca vrea sa se faca auzita si sa isi depaseasca limitele.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite