Vezi aici ce lider politic a fost trecut pe un pomelnic după ce a inaugurat o sală de sport construită de ministerul Elenei Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe pomelnic apar şi alţi lideri ai PNL Galaţi
Pe pomelnic apar şi alţi lideri ai PNL Galaţi

Este vorba despre preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, care a participat zilele trecute la inaugurarea unei săli de sport din comuna gălăţeană Şendreni. Dealtfel, copreşedintele USL nu are absolut niciun merit în construcţia sălii de sport.

Slugărnicia unora pare să nu aibă limite la Galaţi. Prezent la Galaţi pentru a inaugura o sală de sport din comuna gălăţeană Şendreni, liderul liberal Crin Antonescu a fost trecut de mai-marii locali pe un pomelnic citit de părintele satului în cadrul unei slujbe de sfinţire a noului lăcaş.

Culmea este că preşedintele PNL nu are nicio legătură finanţarea asigurată de actualul Minister al Dezvoltării. O fi contat poate faptul că aprobarea proiectului s-a făcut în 2008, atunci când guverna echipa fostului premier Călin Popescu Tăriceanu.

Pe acest pomelnic mai apar şi numele preşedintelui PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, cel al vicepreşedintei Tania Bogdan, dar şi cel al primarului Paul Cristea).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite