Vezi aici ce preţ trebuie să plăteşti pentru a te distra pe patine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patinoarul gălăţean are program pentru public prelungit în perioada vacanţelor şcolare. Copiii, elevii şi studenţii primesc patine absolut gratuit iar adulţii le pot închiria

Una dintre cele mai căutate distracţii de sezon este fără îndoială patinajul pe gheaţă!

Dacă anul trecut gălăţenii au avut la dispoziţie şi un patinoar în aer liber, anul acesta singura variantă de a face "un triplu lutz sau dublu toe-loop" este bătrânul Patinoar acoperit, administrat de mai tânăra societate "Gospodărire Urbană" SRL Galaţi.


Programul este unul extrem de "la îndemână" pentru toţi.


"Dacă vorbim despre perioada în care copiii sunt la şcoală, atunci programul nostru este de luni până joi între orele 19.00 şi 21.00.

Vineri, tinerii, şi nu numai, pot veni la patinaj între 16.30 şi 21.00, în două reprize a câte două ore, cu o pauză de o jumătate de oră pentru curăţarea gheţei. Sâmbătă şi duminică, programul începe de la ora nouă dimineaţa şi ţine până la nouă seara", spune directorul tehnic al societăţii, Neculai Zburlea.

În perioada vacanţelor, programul zilnic, de luni până joi, începe la ora 16.30.

"Este bine de ştiut că de fiecare dată când avem competiţii sportive, care se desfăşoară în patinoar, programul pentru public va suporta modificări", mai spune directorul tehnic.

Cei care vor să vină la patinaj, la Galaţi, trebuie să ştie că un bilet de intrare pentru adulţi costă şapte lei, pentru două ore de patinat. Pentru copii biletul de intrare costă patru lei iar cel de garderobă, 1,3 lei.


Dacă ai venit să patinezi fără obiectul muncii, poţi închiria o pereche de patine cu opt lei, iar ascuţitul patinelor costă şapte lei.

"Copiii, elevii şi studenţii primesc patine gratuit, în limita posibilităţilor şi pe baza documentelor care să ateste calitatea de elev sau student. Trebuie să ştie că prioritate au cei care plătesc taxă de închiriere", ne-a mai precizat Neculai Zburlea.

Gazdele de la Patinoar spun că toţi cei care vin să patineze sunt primiţi, indiferent de numărul lor. "Au intrat şi 250 de oameni într-o serie, aşa că nu trebuie sa-şi facă griji că nu au loc", a ţinut să mai precizeze directorul tehnic al SC "Gospodărire Urbană" SRL Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite