Vezi aici cine-i chirurgul lui Viorel Lis şi al Ginei Pistol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Soţii Lis, Gina Pistol sau fetele care prezintă meteo prin tabloide au fost „tunate" de un medic din Galaţi. Foarte multe vedete autohtone au ales să-şi îmbunătăţească aspectul fizic apelând la chirurgia estetică. Unul dintre cei mai buni specialişti din domeniu este medicul gălăţean Călin Doboş, prin mâna căruia a trecut în ultimul timp inlusiv fostul primar al Capitalei, Viorel Lis.

După cum se poate vedea în fotografiile pe site-ul de socializare Facebook de către Călin Doboş, Lis a apelat la chirurgie pentru a scăpa de cearcăne.

Foto Facebook

"Cea mai simplă metodă este injectarea de acid hialuronic în zona din jurul ochilor, obţinându-se astfel un aspect reîntinerit al feţei. Durează puţin, efectul este imediat, iar edemul şi coloraţiile sunt minime, putând fi machiate imediat", a explicat medicul.

Foto Facebook

Pe de altă parte, imediat după ce a fost injectat cu toxină botulimică, Lis a spus că a apelat la chirurgia estetică pentru a scăpa de ridurile de pe frunte.

Schimbarea la faţă în patru ore

„Chirurgia estetică facială a ajuns la un asemenea nivel încât în doar patru ore se poate schimba complet aspectul feţei. Uneori, după un lifting facial inferior, faţa pare întinsă în jumătatea de jos, înspre urechi, iar restul acesteia, respectiv etajul superior, rămâne ridicat, cu pomeţii lăsaţi. Abordarea completă a feţei, pe fiecare etaj, dar în aceeaşi sesiune operatorie, dă un rezultat complet şi natural de reîntinerire", a explicat dr. Calin Dobos, pe site-ul personal www.drdoboscalin.ro.

Foto Facebook
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite