Versurile lui Nichita Stănescu, pe unghiile doamnelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Poeziei nail-artistul Simona Zaharia va grava pe unghiile doamnelor poeme, versuri sau chiar mesaje de dragoste

În fiecare an, pe 21 martie se serbează în toată lumea Ziua Poeziei. Un salon de manichiură din Galaţi - Simonails - a ales un mod de-a dreptul inedit de a marca această zi: a lansat colecţia "Poem pe unghii"!

"Salonul nostru propune o colecţie de poeme semnate de autori consacraţi şi moderni ai literaturii noastre: Nichita Stănescu, Ana Blandiana, dar şi poeme la cererea clientului. Acestea sunt transpuse pe unghii din pensulă, discuri luminoase, puncte de lumină aşezate unul câte unul, strass-uri colorate, precum şi microperle puse cu măiestrie pe unghie sub forma unui cuvânt", spune Simona Zaharia, nail-artist la acest salon.

Şi pentru că unghiile sunt o carte de vizită a femeilor, cuvintele aşezate pe unghii vor vorbi despre personalitatea fiecăruia.

"Personalitatea fiecărei cliente m-a inspirat de-a lungul timpului, iar dorinţele lor au devenit pentru mine mesaje clare, transpuse în modele cât mai originale şi moderne", mai spune Simona Zaharia.

Pe o unghie încap maxim trei cuvinte, dar mesajul de dragoste sau versul poetic poate fi scris "în cascadă", folosind toate degetele de la mâini.
Executarea acestor scrieri pe unghii este o adevărată operă de artă pentru că necesită timp şi răbdare, dar şi măiestrie şi talent. Iar preţul este pe măsură, începând de la 20 de lei pentru o unghie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite