Veronica, gălăţeanca ex-Wassabi revine în showbiz (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Veronica, ex-Wassabi
Veronica, ex-Wassabi

Vă mai amintiţi de Wassabi? E trupa cu patru fete, înfiinţată de Marius Moga, care s-a destrămat cu trei ani în urmă. Ex-membra Veronica, originară din Galaţi, calcă pe urma fostelor colege, Lora şi Mona şi se lansează solo.

Reporter: De ce s-a destrămat trupa Wassabi?

-Veronica: Culmea e că ruptura s-a produs chiar pe 1 aprilie, cu trei ani în urmă. Nu ne mai înţelegeam pe nicun plan.Am decis să punem punct decât să se fi ajuns să nu ne mai respectăm. Acum, să ştii că ne descurcăm mai bine fiecare pe cont propriu. Suntem mai fericite şi mai împăcate. Mona şi Lora au deja un loc în industria muzicală, iar eu le calc pe urme.

R: Mai ţii legătura cu Marius Moga ?

-Nu. De la destrămare, am fost o dată la el în studio. Era foarte ocupat, dar a stat cu noi de vorbă, am râs, am mai povestit.

image

R: Te pregăteşti de lansarea primului tău single. Cu cine ai colaborat la realizarea piesei?

-Melodia se numeşte „Superstar" şi va fi lansată săptămâna viitoare. E în stilul club şi cred că va prinde foarte bine la public, mai ales că transmite o stare pozitivă. Mihai Ristea este cel care semnează muzica şi textul. E foarte talentat, a colaborat cu Andra şi Anda Adam.

R: E unica ta piesă în ultimii ani?

-Nu. Am mai lucrat la o piesă, era înregistrată şi gata de lansare, dar în ultimul moment am fost trădată de autor, care a vândut-o altcuiva pentru mai mulţi bani. Eu îi ofeream 1.500 de euro, dar el a dat-o pentru 3.000. Aşa e românul, când aude de bani mulţi.

Veronica Wassabi

R: Te-ai stabilit la Bucureşti. Pe la Galaţi ai de gând să revii?

-Abia aştept să mă întorc la Galaţi, care este mai mult decât acasă pentru mine. Voi promova piesa şi voi susţine şi un concert acolo. Data trecută, cu Wassabi am avut parte de o primire extraordinară.

R: La 27 de ani, multe fete au deja copii. Ai planuri de măritiş?

-Nu mă pot gândi acum la căsătorie. De mică am fost mai deocheată. În primul rând vreau să ating culmi în carieră. Am un prieten cu care sunt de cinci ani, dar încă nu mi-a cerut mâna.

Veronica Wassabi

R: Unde te-ai odihnit vara aceasta?

Am fost la sora mea, la Marea Mediterană, apoi la Roma, care e oraşul minunilor. Mi-am încărcat bateriile pentru noul proiect.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DIN VACANŢA VERONICĂI

Veronica a colindat Italia
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite