Vedeţi aici în ce condiţii ar vrea Marius Stan să-l dea afară pe Dorinel Munteanu, antrenorul cu care Oţelul a ajuns pe primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contractul lui Dorinel Munteanu cu FC Oţelul Galaţi expiră vara viitoare şi deocamdată nu au avut loc discuţii pentru prelungirea acestuia. Marius Stan, directorul clubului, a spus că într-o singură situaţie l-ar da afară pe antrenorul care a dus Oţelul pe primul loc în Liga I.

Atât Dorinel Munteanu cât şi Marius Stan, directorul general a FC Oţelul Galaţi, au spus că deocamdată nu avut avut timpul necesar pentru negocierea prelungirii contractului. „Am alte lucruri mai presante pe cap acum, nu am timp să mă gândesc la contract. Vreau să stăm cât mai mult pe primul loc, vine meciul de la Craiova, foarte dificil, aşa că mă gândesc doar la acest joc", a spus Munteanu.
Marius Stan, directorul general al clubului gălăţean, a spus că ar fi dispus să se despartă de „Munti" doar dacă acesta ar fi dorit de Bayern Munchen. „Am avut foarte mult de muncă în ultima perioadă, nu am avut timpul fizic pentru a ne gândi la prelungirea contractelor. Dorinel a spus că în ţară nu va mai antrena nicio altă echipă în afară de Oţelul. Această afirmaţie este mai mult decât măgulitoare şi pentru noi este mai importantă decât o semnătură pe o hârtie. Doar dacă l-ar vrea Bayern Munchen ne-am despărţi de el. Atunci l-am da noi afară, ca să-l forţăm să plece la Bayern", a declarat Marius Stan.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite