Vărul campionului mondial la box, Lucian Bute, este în stare gravă la spital după ce a fost snopit în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul se întorcea acasă de la discoteca din Pechea când a fost atacat de mai mulţi indivizi. Echipajul ambulanţei sosit la faţa locului l-a găsit pe bărbat în stare de inconştienţă. Agresorii nu au fost încă identificaţi.

Incidentul extrem de violent s-a petrecut duminică dimineaţă în jurul orei 4.00. Gelu Bute, în vârstă de 23 de ani, văr al campionului mondial la box, Lucian Bute, a ajuns la spital în stare extrem de gravă.

Tânărul se întorcea de la discotecă împreună cu unul dintre fraţii săi  şi alte două persoane când s-au trezit înconjuraţi şi a început „măcelul”. Ceilalţi trei tineri au scăpat cu fuga, dar Gelu Bute nu a mai avut nicio şansă. A fost bătut atât de rău încât a rămas inconştient în mijlocul drumului.

„Venea de la discotecă când le-au ieşit unii în faţă. Nu ştiu cine a fost. Era şi fratele lui acolo, dar a scăpat. Pe el l-au prins şi l-au bătut. Am fost chemat când a venit salvarea. Şoferul ambulanţei mi-a zis că a văzut acolo peste 15 inşi strânşi”, spune Ion Bute, tatăl victimei, unchiul lui Lucian Bute.

Victima a fost ţinută aproximativ şase ore în Camera de Stabilizare.

„Victima agresiunii, în vârstă de 23 de ani, prezenta multiple plăgi la cap. S-au făcut investigaţii şi a fost internat”, a declarat Angel Trifan, şef UPU-SMURD.

Starea vărului celebrului pugilist este în continuare gravă.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

Află de pe forbes.ro în ce investeşte Lucian Bute banii din box

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite