Vânătoare ilegală la Tg. Bujor în miez de noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, la ora 23:55, o patrulă de jandarmi gălăţeni din cadrul Secţiei de Jandarmi Târgu Bujor, aflându-se în misiune pe localităţii Târgu Bujor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a auzit un foc de armă dinspre zona de nord a oraşului.

Jandarmii dar şi o patrulă de poliţişti s-au deplasat spre ieşirea din Târgu Bujor spre Vârlezi, unde au trecut la cercetarea amănunţită a zonei. Astfel jandarmii au depistat o persoană culcată la pământ după un deal. Dănuţ L., de 49 de ani din Târgu Bujor, a răspuns la întrebările jandarmilor declarând că a venit împreună cu un amic să vâneze iepuri.


De asemenea persoana în cauză a declarat că după ce tras focul de armă, a lăsat puşca de vânătoare în maşina amicului şi el a plecat să vadă dacă a reuşit să prindă în bătaia armei vreun iepure. La faţa locului jandarmii nu au găsit nici amicul, nici maşina şi nici arma de vânătoare, marca Merhel Shull de calibru 12 mm, dar în schimb au găsit asupra lui Dănuţ o cartuşieră de piele în care se aflau 25 de cartuşe din care 7 cu glonţ de plumb, calibru 12 mm., şi 18 cu alice de plumb, calibru 12mm.


Jandarmii au ridicat cartuşiera dar şi cartuşele pe care le-au predat poliţiştilor.


"Deoarece persoana în cauză nu deţinea documente legale pentru a vâna, jandarmii i-au întocmit lui Dănuţ L. documentele legale pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi „ vânătoare fară permis de vânătoare", actele fiind înaintate spre continuarea cercetărilor poliţiştilor din Târgu Bujor"
, a declarat lt. Costin Barbu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite