Vameşii gălăţeni au confiscat 3.000 de pachete de ţigări, un autocar şi două autoturisme într-o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puţin de o săptămână  la birourile vamale de frontieră Galaţi - Giurgiuleşti şi Oancea, aparţinând Direcţiei Regionale Pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi, au fost constatate şapte încălcări grave ale legii cu privire la declararea bunurilor şi mărfurilor introduse în ţară de către călători.

Inspectorii vamali au confiscat 2.974 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 32.000 de lei. Alte două autoturisme şi un autocar cu modificări structurale special amenajate pentru transportul ţigărilor au fost deasemenea confiscate.

„Acţionând în baza analizei de risc, ţigările confiscate au fost descoperite de către reprezentanţii autorităţii vamale, atât în bagaje, cât şi în diverse locaşuri special amenajate ale autovehiculelor, cum ar fi: în bord, în  instalaţia de climatizare, în praguri şi aripi dar şi în anvelope. Ca urmare, doua autoturisme şi un autocar au fost reţinute în vederea confiscării şi vor fi valorificate prin Direcţia Generală a Finanţelor Publice a municipiului Galaţi”, spune Sorin Niţă, purtător de cuvânt al DRAOV Galaţi.

Totodată, au fost date amenzi în valoare totală de 33.000 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite