Galaţi: Văduva neagră, suspectată că a făcut o nouă victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Văduva neagră, suspectată că a făcut o nouă victimă
Galaţi: Văduva neagră, suspectată că a făcut o nouă victimă

O tânără de 20 de ani din comuna Schela a fost muşcată de păianjen în timp ce se afla la câmp. Având în vedere starea gravă în care a fost adusă la spita, medicii au luat în considerare posibilitatea de a fi fost muşcată de Văduva neagră.

Ecaterina Dragomir poveşteşte că totul s-a întâmplat în timp ce îşi ajuta familia la culesul viei.

„M-am aplecat la baza unui butuc şi am simţit o pişcătură dureroasă la mâna dreaptă. Mi-a amorţit imediat şi mi s-a facut rău”, ne-a spus Ecaterina.

Din fericire, fata a fost adusă imediat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi de părinţii ei. În prezent, se află internată în secţia de Terapie Intensivă, unde a primit deja tratament de specialitate şi este ţinută sub strictă supraveghere medicală.

Medicii spun că muşcătura păianjenului cunoscut sub denumirea de „Văduva neagră” este deosebit de periculoasă şi poate provoca un şoc anafilactic rapid în cazul în care nu se acordă asistenţă de urgenţă.

Acesta este cel de-a doilea caz în care o persoană este atacată de o astfel de insectă înregistrat în ultima lună. Acum câteva săptămâni, o femeie din Pechea, localitate situată la circa 25 de km de Schela, a fost muşcată în timp ce se afla pe câmp.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite