VIDEO ŞI FOTOGALERII: Galaţi, un judeţ sub teroarea viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Traficul rutier este în continuare un adevărat infern pe aproape toate drumurile din judeţul Galaţi. Iarna a fost mai milostivă cu gălăţenii, ieri, doar aproximativ 12 ore, când nu a nins. Viscolul şi ninsoarea au reînceput de noaptea trecută şi nu au încetat nicio clipă.

Mai mult, meteorologii continuă să ofere veşti proaste. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă atenţionare meteorologică - Cod galben pentru intervalul 18 decembrie 2009, ora 04.00 - 18 decembrie 2009, ora 23.00.

UPDATE: ora 17:30

În ultimele două ore ninsoarea s-a înteţit iar problemele gălăţenilor se acutizează. Dacă de marţi şi până astăzi la prânz, măcar pe străzile principale din oraş, autorităţile au reuşit să menţină starea carosabilului la limita acceptabilului, acum utilajele nu mai fac faţă ninsorii abundente şi viscolului.

Pe principala arteră de circulaţie din municipiul Galaţi, strada Brăilei, problemele sunt amplificate de şoferi inconştienţi care şi-au lăsat autoturismele pe banda unu. Astfel, troleibuzele sunt în imposibilitatea de a le depăşi, au fost obligate să oprească şi ele în plină stradă şi au apărut blocajele.

Magazinele alimentare mici, de cartier, nu au mai putut fi aprovizionate, astfel că au rămas fără apă şi pâine.

GALERIE FOTO: Galaţi, un oraş terorizat de ninsoare şi viscol

Drumurile naţionale şi judeţene sunt închise


Drumurile naţionale din judeţ au fost închise. Pe următoarele sectoare ale acestora sunt probleme uriaşe, cu maşini prin se din nou între nămeţi: DN25 - Şendreni-Tecuci, DN26 - Galaţi-Folteşti-Oancea-Cavadineşti, DN24 - Cosmeşti-Tecuci-Ghidigeni, DN2B - Şendreni-Galaţi-PCTF Galaţi Rutier, DN25A - Hanu Conachi - Lungoci


Sunt blocate de zăpadă 21 de segmente de drumuri judeţene, respectiv DJ 252 H - Tecuci-Furceni, DJ240A - Cerţeşti-Ghidigeni, DJ241A - Gohor-Cosiţeni , DJ 251G - Vârlezi-Corni, DJ 251L - Braniştea-Schela, DJ 255 - Rediu-Cuca, DJ 261 - Scânteieşti-Cuca, DJ242D - Băneasa-Suceveni-Rogojeni, DJ242E - Roşcani-Oancea, DJ242 - Târgu-Bujor-Vârlezi, DJ 242J - Târgu-Bujor-Roşcani, DJ242C - Bereşti-Aldeşti, DJ255A - Şendreni-Vânători, DJ251K - Independenţa-Schela, DJ255C - Smârdan-Vânători, DJ254 - Iveşti-Călmăţui-Griviţa, DJ253 - Viile-Băleni-Cudalbi, DJ254A - Tudor Vladimirescu-Mănăstire, DJ204N - Nămoloasa-Hanu-Conachi, DJ252G - Ţepu-Tecucelu-Sec, DJ251C - Crăieşti-Smulţi-Valea Mărului

GALERIE FOTO: Viscolul a pus stăpânire pe toate drumurile din judeţul Galaţi

O pensionară a murit


O gălăţeancă a murit după ce a fost lovită de o maşină. Pensionara, în vârstă de 70 de ani, mergea pe strada Laminoriştilor, pe partea carosabilă, din cauza zăpezii de pe trotuar, iar Iulian I, de 36 ani, a lovit-o cu maşina. Şoferul, oarecum obligat de troienele de zăpadă, mergea cu spatele şi nu a observat-o pe vârstnică, accidentând-o mortal.

Femeia nu a scăpat cu viaţă Foto: Adrian Obreja

Accident feroviar provocat tot de viscol

Accident serios în această dimineaţă la ieşirea din comuna gălăţeană Independenţa spre Tecuci, pe calea ferată. Şoferul unui tir înmatriculat în Bihor s-a aventurat pe un drum secundar, a rămas blocat pe calea ferată iar la ora 6.40 trenul accelerat 1962, care circula pe ruta Galaţi - Iaşi, a intrat în remorca autovehiculului

GALERIE FOTO- Galaţi: Un tir a fost spulberat de acceleratul Galati-Iaşi

Gălăţenii şi-au postat imaginile pe internet

Câţiva gălăţeni au postat pe Youtube filmuletele făcute azi prin oraş, prin care se poate vedea cum arată circulaţia, dar şi drumurile secundare.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite