VIDEO Google Nexus One Vs. iPhone 3GS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Batalia telefoanelor
Batalia telefoanelor

Pe youtube a apărut un filmuleţ în care sunt prezentate principalele asemănări şi diferenţe dintre Google Nexus One şi deja bunicul iPhone 3GS

Ce a ieşit, se poate vedea mai jos. Vă puteţi decide singuri care gadget de acest fel vi se potriveşte mai binNexus este ultimul telefon din generaţia SmartPhone lansat pe piaţi şi a fost produs de Google, companie cunoscută în special pentru motorul de căutare online cu acelaşi nume.

Caracteristicile lui Nexus One

Nexus One are comenzi vocale pentru toate câmpurile de text, un ecran AMOLED cu diagonala de 3,7 inch şi cu rezoluţia de 480x800 de pixeli, procesor Snapdragon de 1 GHz, camera foto şi video de 5 Megapixeli (cu blitz din LED-uri), doua microfoane - unul in faţă şi unul în spate, principalul lor scop fiind să elimine zgomotul de fond.

Dimensiunile lui Nexus One sunt: 119 x 59,8 x 11,5 milimetri, cântăreşte 130 de grame cu acumulator şi 100 fara acumulator, acumulatorul permite până la 10 ore de convorbiri in 2G si pana la sapte ore in reteaua 3G, 290, respectiv 250 de ore in standby, pana la sapte ore de redare video, maximum 20 de ore de muzica si cinci ore de navigare pe Internet prin 3G sau şase ore şi jumătate prin Wi-Fi.

Memoria internă a telefonului este de 512 MB, dar acesta mai vine cu un card micro SD de 4 GB care poate fi înlocuit cu un card de pânî la 32 GB.
Super-telefonul lansat de Google ruleaza sistemul de operare Android 2.1. Printre multele dotari, Nexus One se poate lauda cu faptul ca permite cautarea pe Google Earth (aplicatie disponibila din meniul telefonului) exclusiv cu ajutorul vocii si vizualizarea imaginilor in 3D.

Caracteristicile iPhone

Apple iPhone 8 GB versiunea 1.1.3 este mai mult decat un telefon – este un player audio si video ce poate fi conectat la internet si are o camera foto digitala de 2 Megapixeli incorporata.

Prin dimensiunile sale: grosime 11.6 mm, inaltime 115 mm si o latime de 61mm, iPhone le face invidioase pana si pe fotomodele. Ecranul este un touchscreen cu dimensiuni generoase 3,5 inch (aprox. 8,89 cm) cu rezolutia de 320 x 480 pixeli si 163 dpi, functie multitouch si un sensor de proximitate care il opreste automat ecranul atunci cand utilizatorul este prea aproape cu fata de el.

Conectivitatea la diferitele tipuri de retele este facilitata de noul device care se poate conecta la retele GSM Quad band (850/900/1800/1900 MHz), GPRS/EDGE, cu transfer de date la viteza de pana la 384kbit/s. iPhone poate fi conectat la un PC printr-un conector cu 30 pini iPod sau Wi-Fi (802.11b/g), Bluetooth 2.0.

Cat priveste bateria Apple afirma ca poate suporta 5 ore de convorbiri audio, 7 ore de redare video, 25 ore de redare a melodiilor stocate pe cei 8GB de memorie interna, iar in modul standby autonomia este de 250 de ore.

Deja între IPhone, telefonul produs de cei de la Apple şi Nexus există o concurenţă acerbă, mai ales pe piaţa americană, acolo unde Google încearcă să îşi impună telefonul ca lider de piaţă.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite