VIDEO/Vezi aici cum au sărbătorit fotbaliştii şi stafful Oţelului titlul de campioni de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform celui care a postat acest filmuleţ pe youtube, cel mai mare site de share video din lume, această petrecere a avut loc aseară, în restaurantul Trattoria Alfredo din Galaţi.

Oţelul Galaţi a învins aseară cu 2-1 pe Astra Ploieşti, în ultima etapă a turului Ligii. În urma acestei victorii, indiferent de rezultatele celorlalte partide ale rundei, Oţelul Galaţi încheie prima jumătate a campionatului pe primul loc, cu trei puncte avans faţă de secondanta sa din clasament. Este pentru prima în istoria grupării gălăţene, înfiinţată în 1964, când Oţelul este lider în primul eşalon la finalul turului.Antrenorul Dorinel Munteanu (foto) a afirmat după victoria cu FC Astra Ploieşti, scor 2-1, că ocuparea primului loc al clasamentul la finalul turului este o premieră în cariera sa de tehnician.

"Aşa cum mă aşteptam, a fost un meci foarte greu, în faţa unei echipe bune, căreia îi prevăd în retur o ascensiune importantă. Îmi felicit jucătorii pentru această victorie şi pentru acest tur bun de campionat. Cu puţină atenţie, am fi avut câteva puncte în plus. De mâine începe returul şi îmi doresc să obţin mai multe puncte decât în tur. Va fi foarte greu, dar nu imposibil. Este o premieră şi pentru mine ca antrenor să fiu campion de toamnă şi îmi doresc din tot sufletul să le putem oferi la final gălăţenilor o bucurie pe care mulţi o visează", a declarat Dorinel Munteanu.Mijlocaşul Gabriel Giurgiu a comentat la finele jocului cu FC Astra Ploieşti că poziţia ocupată de FC Oţelul Galaţi după terminarea turului ediţiei 2010-2011 a Ligii I nu este întâmplătoare.

"Aşa cum ne aşteptam, am avut parte de un meci greu, dar, una peste alta, consider că victoria este una meritată. Aş minţi dacă aş spune că ne-am gândit la începutul sezonului că vom fi campioni de toamnă. Nu ne gândeam atât de departe, ci doar să încercăm să câştigăm meci de meci. Am demonstrat că am făcut o treabă bună şi nu este întâmplător faptul că am ajuns aici. Nu ne gândim la câştigarea campionatului, ci la faptul că trebuie să luăm puncte din fiecare partidă", a declarat Gabriel Giurgiu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite