VIDEO/Vezi aici cum au fost prinşi trei moldoveni în timp ce încercau să intre în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră gălăţeni din cadrul Sectorului P.F. Folteşti au descoperit , cu ajutorul autospecialei cu termoviziune, trei bărbaţi, care au traversat raul Prut cu ajutorul unei barci pneumatice pe care ulterior au abandonat-o.

Marţi seară, in jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Folteşti, aflaţi în misiune de supraveghere, au observat cu ajutorul autospecialei cu termoviziune, trei persoane care se îndreptau dinspre frontieră către localitatea Vlădeşti.

"În urma acţiunii specifice desfăşurate, lucrătorii poliţiei de frontieră au reţinut persoanele, acestea neavând documente de identitate asupra lor", a declarat inspector Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al IJPF Galaţi.

Aceştia au vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, şi au traversat râul Prut cu ajutorul unei bărci pneumatice, pe care ulterior au abandonat-o.

Cei trei tineri doreau să ajungă în Austria pentru a-şi găsi locuri de muncă.

"Ofiţerii din cadrul IJPF Galaţi au întocmit celor trei persoane dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, urmând ca dosarul să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Bujor cu propunerile legale", a mai declarat Marcel Antohe.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite