VIDEO/Regiunea pe scurt-Vezi cele mai importante ştiri din judeţele limitrofe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Adevărul de Seară Galaţi" vă prezintă cele mai importante ştiril din judeţele limitrofe-Buzău, Brăila şi Vrancea

Galaţi-32 tone de alcool confiscate

Vameşii gălăţeni au confiscat, în urma unei razii făcute la două firme din Galaţi şi Brăila, peste 32 de tone de alcool pentru care societăţile nu plătiseră accizele şi nici nu erau înregistrate în evidenţele contabile. Patronii depozitelor au fost amendaţi cu câte 20.000 de lei.

Brăila-Concurs de matematică


Astăzi, la ora 9.30, la Colegiul Naţional „Gheorghe Munteanu Murgoci" a început cea de-a VIII-a ediţie a concursului interjudeţean de matematică "Petru Moroşan-Trident". Concursul se desfăşoară până pe 14 noiembrie şi este destinat elevilor de gimnaziu şi liceu din toată ţara.

Vrancea - Gratuităţi pentru viticultură

Comunele pe a căror rază se află suprafeţe importante de culturi cu viţă de vie precum Urecheşti, Popeşti, Tîmboieşti vor beneficia de strategii de dezvoltare. Acestea vor fi realizate în mod gratuit de Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti.

Buzău-Licitaţie pentru deszăpezire

Licitaţia electronică pentru desemnarea firmelor care vor deszăpezi drumurile judeţene din Buzău a fost câştigată de societăţile Conferic SA şi Petro Consint. Cele două firme locale, care vor acţiona la iarnă, trebuie să se limiteze la cheltuieli de cel mult 3.000.000 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite