VIDEO/O reţea de hoţi de motoare a fost distrusă la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini din timpul flagrantului
Imagini din timpul flagrantului

Ieri, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, in urma unor activităţilor de cercetare desfăşurate, au descins la locuinţele a cinci persoane care făceau parte dintr-o grupare infracţională.

Din cercetări, a rezultat ca R. NICU de 49 ani, studii 10 clase, fără antecedente penale, B. GEORGE de 27 ani, studii 10 clase, cu antecedente penale, S. CRISTIAN de 24 ani, studii 8 clase, fără antecedente penale, S. COSTEL de 25 ani, studii 8 clase, fără antecedente penale, toţi din comuna Şendreni, jud. Galati, toţi fără ocupaţie, I. LIVIU-FRANCISC, de 29 ani, studii 10 clase, muncitor necalificat, fără antecedente penale, din mun. Galati, in perioada octombrie 2009 - mai 2010, au sustras mai multe motoare electrice de mare putere, amplasate in staţii de pompare a apei, componente a sistemului de irigaţii, din jud. Galati.

Ulterior, carcasele motoarelor erau distruse prin folosirea cupei unei wolle pe care o deţineau, după care componentele acestor motoare, respectiv plat-banda şi sârma de cupru, erau comercializate la centrele de fier vechi.

Prejudiciul cauzat ca urmare a săvârşirii faptelor este de aproximativ 3.700.000 lei.
Persoanele in cauza au fost reţinute pe baza de ordonanţă, urmând a fi prezentate Judecătoriei Galati cu propunerea de arestare preventivă pentru savarsirii infractiunii de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite