VIDEO/Doi traficanţi de haşiş au fost prinşi în centrul Galaţiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei ample acţiuni organizată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate şi DIICOT, cei doi traficanţi, un italian şi o româncă, au fost arestaţi în plină stradă.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Galaţi, i-au prins în flagrant pe Salvatore Mielito de 42 ani, cetăţean italian şi Ionela Bratu de 23 ani, din Galaţi, care încercau să comercializeze cantitatea de 400 grame haşiş, cu suma de 3500 euro.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că drogurile au fost introduse în ţară, în vederea comercializării, de către cetăţeanul italian.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, a declarat : "Procurorii DIICOT au dispus reţinerea acestora pe bază de ordonanţă, iar în ziua de 25 mai 2010, Tribunalul Galaţi a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc".

CITIŢI AMĂNUNTELE ŞOCANTE ALE ACESTEI AFACERI ÎN "ADEVĂRUL DE SEARĂ GALAŢI", DE MÂINE

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite