VIDEO/Balul bobocilor de la Studenţi, un spectacol inedit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au făcut alpinism urban căţărându-se pe prize pe o clădire de cinci etaje, au fost supuşi unei curse urbane în Bucureşti pe teme legate de mişcarea studenţească şi revoluţia aniticomunistă. Apoi ce au făcut bungee-jumping la Cheile Râşnoavei, de la înălţimea de 43 de metri (echivalentul a 21 de etaje), bobocii se pregătesc acum de marea gală, care va avea loc în această seară la Casa de Cultură a Studenţilor,

Nici team-building-ul din cadrul spectacolului de percuţie "I drum", organizat de Casa Studenţilor din Bucureşti nu poate trece neconsemnat.

"În această seară, bobocii vor prezenta câteva numere coregrafice în urma cărora vor fi desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2010. Tinerii au pregătit două dansuri spectaculoase repetând câte şase ore pe zi timp de o lună sub îndrumarea coregrafului Gelu Baciu coordonatorul Şcolii de dans «Fantastic». Dacă adăugăm filmările de la celelalte probe, putem spune că avem de-a face cu o ediţie spectaculoasă", afirmă directorul Casei de Cultură, Dinu Gându.
Responsabilii cu distracţia vor fi, în această seară, trupa Taxi şi Elena Gheorghe.

În cursa pentru cele două titluri au pornit 20 de studenţi de anul întâi, dar au "supravieţuit" doar 17. Tema în care ei au fost obligaţi să se încadreze a fost anul acesta "Adrenalina".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite