VIDEO-Un bărbat suspectat că ar fi comis mai multe furturi pe teritoriul Franţei a fost reţinut la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea de infractori specializaţi în furturi şi tâlhării a fost luată ca din oală de către poliţiştii gălăţeni, în urma a opt percheziţii domicliare. Infractorii îşi desfăşurau activitatea în Franţa.

"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au acţionat în vederea soluţionării unei comisii rogatorii, emisă de autorităţile franceze din localitatea Dijon. Au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare la locuinţele membrilor unei reţele infracţionale, suspecţi de furturi comise în Franţa", a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi

Poliţiştii gălăţeni specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, cu sprijinul I.P.J. Galaţi, I.J.J. Galaţi şi sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galaţi au efectuat la data de 15 iunie, opt percheziţii domiciliare pe raza Municipiului Galaţi, la locuinţele membrilor unui grup infracţional, suspectaţi că au comis furturi şi tentative de furt (unele cu violenţă) pe teritoriul Franţei, în perioada 2009 - 2010.

n cadrul aceleiaşi acţiuni a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din Galaţi, care a fost reţinut în baza unui mandat de arestare preventivă european emis de autorităţile franceze, respectiv Tribunalul de Mare Instanţă Dijon. Ieri, Curtea de Apel Galaţi a confirmat mandatul de arestare"

Şase membri ai grupării sunt arestaţi în prezent de către autorităţile franceze.

În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate bunuri (tablouri, laptop-uri, plasme, telefoane mobile, LCD-uri, etc.) în valoare de 100.000 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite