VIDEO-Doi tineri au fost arestaţi,după ce au făcut trafic cu cocaină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din timpul flagrantului
Imagine din timpul flagrantului

Un bărbat şi o femeie au fost prinşi în flagrant de poliţiştii antidrog în timp ce ridicau un colet care se afla cocaină disimulată într-o cutie de cafea.

În urma unei investigaţii care a avut ca obiect descoperirea persoanelor care se ocupă cu traficul de droguri, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Brăila, au identificat două persoane care comercializau cocaină.

Marius I., de 30 ani, din Braşov şi Alina S. de 20 ani, din Brăila sunt suspectaţi că, în perioada noiembrie 2009 - februarie 2010, au comercializat droguri de mare risc (cocaină) pe raza municipiului Brăila.

"La data de 22 februarie, poliţiştii i-au prins în flagrant pe cei doi suspecţi timp ce ridicau un colet în interiorul căruia, într-o cutie cu cafea, se aflau 30 de grame de cocaină", a declarat subcomisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Din cercetările efectuate a rezultat că pachetul respectiv a fost trimis din Italia, la data de 16 februarie, de către Alina S.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de procurorii D.I.I.C.O.T. Brăila pe bază de ordonanţă, iar la data de 23 februarie, Tribunalul Brăila a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară şi deţinerea de droguri de mare risc.

Vom reveni cu amănunte!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite