VIDEO/Director scos de sub urmărire penală după ce a bătut trei jurnalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marinela Dobrea a încercat să-i smulgă camera operatorului Pro Tv Florin Jaglău
Marinela Dobrea a încercat să-i smulgă camera operatorului Pro Tv Florin Jaglău

Conducătorii instituţiilor publice pot agresa oricâţi jurnalişti doresc fără teamă că vor păţi ceva. Un exemplu de urmat pentru ei este cel al Marinelei Dobrea, fostă şefă la Direcţia de Protecţia Copilului Galaţi, care a primit zilele trecute certificat de bună purtare de la Parchet după ce a lovit trei gazetari.

Afaceri cu mămica


În 16 octombrie 2008, jurnaliştii Cezar Amariei, Marius Ţuca şi Florin Jaglău (cameraman) încercau să obţină un punct de vedere de la Dobrea. Fiica acesteia, angajată a instituţiei, era acuzată de comisarii Gărzii Financiare Galaţi că ar fi implicată în afaceri de cel puţin 400.000 de euro, derulate între mai multe firme şi direcţia condusă de mama sa. Instituţia cumpărase mărfuri cu adaos chiar şi de 700%!


Extrem de iritată că este deranjată de ziarişti, Dobrea a sărit la bătaie imediat ce i-a văzut la uşă. S-a potolit abia după vreo zece minute, la apariţia unui echipaj de poliţie pe care tot ea îl chemase, cu intenţia de a poza în victimă.


„Făptuitoarea nu a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate cu intenţia de a-i aduce atingere integrităţii fizice, scopul fiind de a-i împiedica să mai filmeze şi pentru a părăsi incinta sediului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Portecţia Copilului", recunoaşte şi procurorul Diana Alexandru, care a instrumentat plângerea penală formulată de Cezar Amariei împotriva directoarei bătăuşe.


Chiar dacă actele de violenţă sunt incontestabile, parchetul a decis să nu înceapă urmărirea penală împotriva Marinelei Dobrea!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite