Util: Programul instituţiilor din Galaţi de sărbători. Vezi aici cum se lucrează de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii care şi-au propus să meargă la Finanţele Publice Galaţi trebuie să ştie că ghişeele de relaţii cu publicul vor fi închise luni, a doua zi de Paşte. Angajaţii instituţiei vor fi liberi în acea zi şi îşi vor relua programul marţi, în a treia zi de Paşte.

La casieriile Electrica Galaţi nu se va lucra în perioada 23-26 aprilie. Gălăţenii se vor putea prezenta la ghişee abia de miercuri, când casieriile vor funcţiona cu program normal.

Toate serviciile din cadrul Primăriei vor fi închise astăzi şi în prima zi de Paşti. Programul va intra în normal începând de marţi, 26 aprilie.

Mâine, în municipiul Galaţi vor funcţiona doar două oficii poştale. Este vorba despre Oficiul Poştal numărul 1, care se află în Centru, şi Oficiul Poştal numărul şase, din Ţiglina I. Duminică şi luni, angajaţii Oficiului Reţea Poştală Galaţi sunt liberi.


Distribuitorul de apă caldă şi căldură Apaterm va avea uşile închise luni, însă de marţi angajaţii Apaterm îşi vor relua activitatea.


Şi Apă Canal, operatorul regional de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare, va avea uşile închise luni. Angajaţii societăţii îşi vor relua activitatea marţi, în a treia zi de Paşte. În cazul în care vă veţi confrunta cu avarii de Paşte, puteţi semnala la numărul de telefon 0236463294.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite