Update/2.400 de plicuri conţinând droguri, 218.000 de lei şi 25.000 de euro au fost confiscate de DIICOT cu ocazia percheziţiilor de la Galaţi şi Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

21 de persoane au fost reţinute pentru audieri, iar procurorii vor înainta instanţei de judecată propuneri de arestare preventivă a acestora.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate astăzi a fost ridicată o cantitate impresionantă de droguri şi bani.

CITEŞTE ŞI

Descindere a procurorilor DIICOT în 25 de locuri din Galaţi şi Bucureşti. 21 de membri ai unei reţele de traficanţi de droguri au fost reţinuţi

UPDATE/ După descinderile de dimineaţă, patronii a trei firme din Galaţi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri

Este vorba de aproximativ şase kilograme de droguri, 2400 de  plicuri conţinând droguri, sume de bani, respectiv 218.000 de lei şi 25.000 euro, şapte cântare electronice utilizate pentru cântărirea substanţelor stupefiante şi psihotrope şi o presă electrică utilizată pentru ambalarea drogurilor şi trei pistoale cu gaz.

Traficanţii aduceau din Spania, prin poştă, etnobotanice şi alte droguri de mare risc în colete de mici dimensiuni (12-14 kilograme), pe numele unor persoane fizice, pentru a nu trezi suspiciuni.

"Se efectuează cercetări faţă de trei persoane din Galaţi şi trei societăţi comerciale din localitate", ne-a declarat Nadina Spânu, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

În urma percheziţiilor procurorii DIICOT au reţinut pentru audieri 21 de persoane, iar în cursul zilei de astăzi acestea vor fi propuse la arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite